Bona Gulvbehandling

Specialister på Bona gulvbehandling af elastiske gulve.

I samarbejde med en række nøje udvalgte specialister over hele Danmark, kan vi nu tilbyde renovering af elastiske gulve (PUR).  Løsningen er mindre belastende for miljøet, kortere driftstop og hurtigere end at skifte hele gulvet ud.  Bona gulvbehandling er en proces hvor elastiske gulve restaureres og får lagt en ny, slidstærk overflade.

Transformer slidte gulve  – nemt og kosteffektivt!

Få et resultat ud over det sædvanlige med Bona gulvbehandling

For elastiske gulve der er beskadigede eller kraftigt slidt, er udskiftning den traditionelle løsning. Den innovative Bona gulvbehandling er et hurtigt, effektivt alternativ til at genskabe gulvets oprindelige skønhed og forlænge levetiden. Bona’s unikke og sikre renoveringsbehandling giver en perfekt overflade på vinyl, PVC, linoleum og gummi i løbet af kort tid.

Fordelene ved Bona Gulvbehandling

  • Renovering sparer tid & penge
  • Mindre belastende for miljøet ift. at lægge et nyt gulv
  • Langvarig slidstyrke med minimalt driftstop
  • Forlænge gulvets levetid
  • Mange forskellige farve variationer at vælge mellem

 

Uendelige muligheder

Selv i højttrafikerede områder kan overfladen forsegles for extra holdbarhed og langvarig beskyttelse. Med Bona gulvbehandling for elastiske gulve har det aldrig været enklere at forny og forandre gulvoverflader og skabe fantastiske resultater.

Ændr udseendet

Til sportsgulve, designeffekter og kreative stilarter – du kan tilføje billeder / tegn, symboler og endda ændre farve på dit gulv. Design muligheder er uendelige.

Mindre miljøpåvirkning

Renovering har betydeligt mindre miljøpåvirkning end at skifte til nyt. Bona pure tager hensyn til miljøet i alle faser; det indendørs miljø, arbejdsmiljøet og vores natur.

50 % kortere driftstop

En renovering af for eksempel 300 m² kan tage 6 dage at lave færdig, hvis hele gulvet skal skiftes. Med Bona bliver gulvet klar på kun 3 dage.

BONA gulvbehandling til elastiske gulve er tilgængelig i forskellige finish, herunder mat, halvblank og blank, så du kan vælge den finish, der passer bedst til din indretning. Bona gulvbehandling kan påføres en række forskellige elastiske overflader som: vinyl, linoleum og PVC.

Alt i alt er BONA gulvbehandling til elastiske gulve en pålidelig og holdbar løsning til beskyttelse af dine gulve, samtidig med at Bona gulvbehandling er miljøvenlig og nem at bruge.

Læs vores folder om BONA gulv behandling her: 

Interesseret?

Bliv kontaktet af en af vores specialister i BONA gulvbehandling og hør mere om de mange spændende muligheder.

Kontakt os

Covid-19 information

Som følge af Covid-19 oplever vi lige nu stor efterspørgsel efter diverse værnemidler – som engangshandsker, hånddesinfektion, forklæder mv. Dette betyder desværre også, at vi i øjeblikket ikke kan overholde vores normale leveringsterminer på disse produkter.

Vi håber på forståelse.