Clean Care blev grundlagt i 1997 i Aalborg af Ole Bæk og fik i løbet af få år etableret sig med kunder over hele landet. Siden 2010 har selskabet været ejet af Bunzl, som blandt meget andet sælger og distribuerer rengørings- og forbrugsartikler over hele verden.

I dag har vi i Clean Care en ledende position på vores felt i Danmark – og det er ikke uden grund, at vi bliver betegnet som ”rengørings-nørder”. Vi sætter en stor ære i, at være en seriøs partner i øjenhøjde med vores kunder, hvor troværdighed og god gammeldags service er nøgleord i alt, hvad vi gør. Hos os er kunderne ikke bare et nummer, men et individ med differentierede behov.

Clean Care er Danmarks nok mest kompetente rengøringsgrossist, med meget stor erfaring og kompetence. Vi går meget op i at levere den rigtige og tilstrækkelige løsning til vores kunder. Ud over rengøringsartikler, så omfatter vores sortiment en vid række af hygiejne- og forbrugsartikler (se mere på vores webshop).

Kort sagt at handle med Clean Care er ukompliceret og løsningsorienteret.

Se vores introduktionsfilm herunder

Vision, Mission og værdier

Vision

Det er vores vision at levere suveræne rengørings løsninger til professionelle brugere.

Vision

Vi vil levere individuelle rengøringsløsninger gennem vores kundekoncept – Clean Complete.

Vi vil sikre den enkelte medarbejder et udviklende og selvstændigt job med indflydelse på egen jobsituation.

Værdier

Det er vores vision at levere suveræne rengørings løsninger til professionelle brugere.

Medarbejder udtalelser?

Clean Complete

Du kan se Clean Complete introduktionsfilm herunder

Kundesupport/service:

Her gennemgår vi jeres nuværende brug af og fremtidige behov for rådgivning, uddannelse, brugervejledninger, bistand til løsning af særlige rengøringsproblemer osv.Med udgangspunkt i en behovsanalyse udarbejder vi herefter et forslag til en komplet eller delvis rengøringsløsning til jer – alt efter jeres ønske.

Den nødvendige og tilstrækkelige løsning:

I analysen ser vi bl.a. også på, om virksomheden har særlige miljøkrav, der skal tilgodeses, Det kan f. eks. omfatte miljøpolitik, miljøcertificering, miljømærkede produkter og uddannelse inden for miljøvenlig rengøring. Vi ser ligeledes på, om der er særlige krav til ergonomi

Logistikkoncept:

Her ser vi på, hvordan I gør det i dag samt jeres behov, ønsker og krav fremover.Hvor ofte bestilles der varer i dag og hvordan. Er der krav til leverings- tiden. Er der i dag behov for at overvåge forbruget. Disse er bare nogle af de spørgsmål vi kommer omkring.Kontakt din konsulent eller Clean Care på tlf. 96 34 13 00. Vi aflægger dig gerne et uforpligtende besøg, hvor vi fortæller mere om Clean Complete kundekonceptet, og kommer med et ligeledes uforpligtende forslag, der sætter fokus på de fordele, du kan få ud af konceptet.

Privatlivspolitik/GDPR

Denne politik forklarer, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, der kan identificere dig, for eksempel dit navn, din e-mailadresse og dit mobiltelefonnummer. Dine personoplysninger er et vigtigt aktiv for os, og vi bestræber os på at bruge dem ansvarligt og beskytte dem.

Leverandørservice

LeverandørService er et automatisk betalingssystem som administreres af PBS Danmark A/S. Syste¬met sikrer, at vi som leverandør, efter aftale med dig, kan trække vort tilgodehavende direkte fra kontoen i dit pengeinstitut.

Covid-19 information

Som følge af Covid-19 oplever vi lige nu stor efterspørgsel efter diverse værnemidler – som engangshandsker, hånddesinfektion, forklæder mv. Dette betyder desværre også, at vi i øjeblikket ikke kan overholde vores normale leveringsterminer på disse produkter.

Vi håber på forståelse.