Clean Complete

Du kan se Clean Complete introduktionsfilm herunder

Kundesupport/service:

Her gennemgår vi jeres nuværende brug af og fremtidige behov for rådgivning, uddannelse, brugervejledninger, bistand til løsning af særlige rengøringsproblemer osv.Med udgangspunkt i en behovsanalyse udarbejder vi herefter et forslag til en komplet eller delvis rengøringsløsning til jer – alt efter jeres ønske.

Den nødvendige og tilstrækkelige løsning:

I analysen ser vi bl.a. også på, om virksomheden har særlige miljøkrav, der skal tilgodeses, Det kan f. eks. omfatte miljøpolitik, miljøcertificering, miljømærkede produkter og uddannelse inden for miljøvenlig rengøring. Vi ser ligeledes på, om der er særlige krav til ergonomi

Logistikkoncept:

Her ser vi på, hvordan I gør det i dag samt jeres behov, ønsker og krav fremover.Hvor ofte bestilles der varer i dag og hvordan. Er der krav til leverings- tiden. Er der i dag behov for at overvåge forbruget. Disse er bare nogle af de spørgsmål vi kommer omkring.Kontakt din konsulent eller Clean Care på tlf. 96 34 13 00. Vi aflægger dig gerne et uforpligtende besøg, hvor vi fortæller mere om Clean Complete kundekonceptet, og kommer med et ligeledes uforpligtende forslag, der sætter fokus på de fordele, du kan få ud af konceptet.

Covid-19 information

Som følge af Covid-19 oplever vi lige nu stor efterspørgsel efter diverse værnemidler – som engangshandsker, hånddesinfektion, forklæder mv. Dette betyder desværre også, at vi i øjeblikket ikke kan overholde vores normale leveringsterminer på disse produkter.

Vi håber på forståelse.