Byttepaller

Husk at bytte paller med fragtmanden.

Hvorfor skal man bytte paller?

EUR-paller koster penge, men det smarte ved byttesystemet er, at du helt undgår at skulle betale for dem. det betyder dog, at de udleverede paller kun er til låns, og skal leveres tilbage til fragtmanden.

Hvis man ikke har byttepaller klar til fragtmanden, når han kommer, er vi derfor nødsaget til i stedet at fakturere pallerne. Derfor er det vigtigt, at du husker at stille tomme byttepaller klar til fragtmanden. De skal være hele, rene og godkendte EUR-paller.

Når du har kvitteret for varemodtagelsen, vil fragtmanden normalt også bede dig kvittere for manglende pallebyt.

Hvis du har byttepaller stående, så tager fragtmanden i stedet det antal paller med, han har leveret til dig. Hvis du ikke har nok byttepaller stående til ombytning, skal du kvittere for de manglende paller, og så hæfter du for det antal, du mangler at udlevere.

 

Det er dit ansvar, at der udveksles byttepaller.

Når du bestiller varer til levering, accepterer du automatisk de gældende handelsbetingelser. Samtidig pådrager du dig ansvaret for at have byttepaller klar til udveksling.

Byttepallerne skal være let tilgængelige, ubeskadigede og tørre. Det er vigtigt, at du giver fragtmanden besked om, hvor de står.

 

Se mere her